Ηφαιστία, όχι αστεία
Προβληματισμός στον Κάσπακα για την απόδοση της ομάδας εν όψει τελικού
Στη Μύρινα η Ηφαιστία κέρδισε ξανά τον Κάσπακα με το ευρύ 1-3 με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ανακτήσουν την χαμένη ψυχολογία τους ενόψει του τελικού.
Στα του ματς το παιχνίδι άρχισε με τον Κάσπακα να ελέγχει το παιχνίδι δίχως όμως να βγάλει τις μεγάλες φάσεις στην εστία του Λάμπρου. Οι φιλοξενούμενοι την μοναδική φορά που βρέθηκαν να απειλήσουν άνοιξαν το σκορ αφού μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα κοντραρε πήγε στο δοκάρι και ο Τσομπανελλης στην επαναφορά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κοντοπουλίου.

Ο Κάσπακας προσπάθησε να απειλήσει απ’ τα πλάγια, με πιο σημαντική ευκαιρία μια κεφαλιά του Μπαλατσιου με τον Λάμπρου να αποκρούει αλλά και το σουτ του Γκαλιουρη απ’ την μικρή περιοχή να πηγαίνει πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η Ηφαιστίσ διπλασίασε τα τέρματα της αφού μετα από εκτέλεση φάουλ και αδράνεια του Χατζηχαραλαμπους, ο Λαμπρινός πετάχτηκε στο πέναλτι κάνοντας το 0-2 για την ομάδα του. Σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη χωρίς καν να συμπληρώσουμε 10λεπτα ο Τσομπανελλης μετά από λάθος του Χατζηχαραλαμπους και πάλι όντας ο μοιραίος για την ομάδα του πλασαρε σωστά και έκανε το εμφατικό 0-3 . Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν δίχως όμως να μπορούν να διασπάσουν άμεσα την άμυνα της Ηφασιστειας. Το μόνο που που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Τζούλιο. 1-3 το τελικό σκορ με την Ηφαιστία να παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο και τον Κάσπακα να προσπαθεί στις εναπομείναντες δύο εβδομάδες ,να βγάλει αντίδραση και να συνέλθει ενόψει του τελικού με τον Ηρακλή.
Ήσυχο απόγευμα για τη διαιτησια