ΚΚΕ: Εκδήλωση με ομιλία και προβολή βίντεο για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας

0

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που εορτάζεται και τιμάται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: “Τόλμησε με δυνατό ΚΚΕ για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας”

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στο δημοτικό κινηματοθέατρο Μαρούλα στις 19:00 το απόγευμα, περιλαμβάνει ομιλία, προβολή βίντεο και στο τέλος συζήτηση.

Συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνει χαιρετισμό ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Λέσβου, Σπύρος Πλάντζος, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει η Βανέσσα Καραγιώργου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί προβολή βίντεο με θέμα τη ζωή και τη δράση της Ηλέκτρας Αποστόλου, γυναίκα με πλούσια κομμουνιστική και φεμινιστική δράση, η οποία δολοφονήθηκε από την Ειδική Ασφάλεια στις 26 Ιουλίου 1944.

Με τη συζήτηση που θα ακολουθήσει την προβολή, θα ολοκληρωθεί και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.