Διαδικτυακή Ημερίδα: «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

0

Σε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 προσκαλεί ο Δήμος Λήμνου και το ΚΕΠ Υγείας.

Η ημερίδα, η οποία θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και της σχολικής κοινότητας σε θέματα ορθής χρήσης των αντιβιοτικών και η εξοικείωση τους με κατάλληλα διαμορφωμένο και εγκεκριμένο παιδαγωγικό υλικό, το e-bug, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες στην εκπαίδευση των παιδιών στη χρήση αντιβιοτικών.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση παιδικού παραμυθιού που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο ευαισθητοποίησης για θέματα προαγωγής υγείας. Σημειώνεται πως οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και το παιδικό βιβλίο «Ποιος παγίδεψε την Πένυ Κιλλίνη».

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα θα πρέπει να συνδεθούν με τον παρακάτω σύνδεσμο την ώρα της εκδήλωσης και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_siuaQKxOTt-C8M-Z5eQeSw

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λήμνου στο τηλέφωνο 2254029111, 08:00-14:00.Υπεύθυνη: Ελένη Καραγιαννάκη, Κοινωνική Λειτουργός

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.