Πρωταθλητής ο Κεραυνός για δεύτερη σερί χρονιά

Αποθέωση γνώρισε ο πρόεδρος του Κεραυνού Νίκος Μαρινάκης από παίχτες, παράγοντες και φίλους της ομάδας

0

Πρωταθλητής Λήμνου για τη σεζόν 2022-23 αναδείχθηκε ο Κεραυνός Αγίου Δημητρίου, μετά την επικράτηση του με 5-1 του Φιλοκτήτη κοντιά, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, μια αγωνιστική πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος.

Μια κατάκτηση η οποία διαφαίενται καιρίο τώρα, με τη σημερινή νίκη να το επιβεβαιώνει και μαθηματικά αφού η διαφορά με το δεύτερο Ηρακλή ανέρχεται στους 4 βαθμούς με το ντέρμπι των αιωνίων την τελευταία αγωνιστική να μην μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση.

Με βάση τη συνολική εικόνα, η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον Κεραυνό κρίνεται απολύτως δίκαια μιας και παραμένει αήτητος μετά από 20 αγωνιστικές με μια μόνο ισοπαλία την ίδια στιγμή που διαθέτει και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα που επιστρέφει στη φυσική έδρα της ομάδας, στον Άγιο Δημήτριο, μετά από αρκετά χρόνια γεγονός που έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό για τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα καθώς και τους κατοίκους του χωριού.

Ποδοσφαιριστές, φίλοι και παράγοντες του Κεραυνού, πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Αποθέωση για το Νίκο Μαρινάκη

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Φιλοκτήτη, φίλοι, παράγοντες αλλά και ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου, πανηγύρισαν το δεύτερο σερί πρωτάθλημα, αποθεώνοντας τον Πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Μαρινάκη, ενός ανθρώπου που έχει βάλει τη σφραγίδα του στην επιτυχημένη και γεμάτη τίτλους πορεία της ομάδας του Αγίου Δημητρίου, στη σύγχρονη ιστορία του λημνιακού ποδοσφαίρου.

 

Συγχαρητήρια στον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου!!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.